DJ Janis - Färdiga koncept


Partykonceptet

Här kör jag efter maten i samband med kaffet eller desserten eventet musikbingo. Därefter går vi över till dans. Väldigt populärt! Passar bra om man vet att det är väldigt danssuget folk man har till festen!

Konferenskonceptet

Då kör vi några av mina olika musikevenemang varvat med mat. Ex : När gästerna har fått i sig tex välkomstdrinken så samlar jag gästerna och kör körslaget. Därefter sätter vi oss och äter middagen. När maten är färdig kan man ha trekamp i lättsamma musiktävlingar. Vi jobbar i lag och kommer överens innan vad vi ska köra för olika tävlingar. Vi kör två av tävlingarna och hämtar sedan andan genom tex kaffe och tilltugg. Som avslutning kör vi Musikbingot som sista gren. Därefter är det prisutdelning och dans. Detta konceptet passar bra om man har bla kickoff och konferens. Det ger många bra tillfällen att lära känna varandra. Skapar också många skratt och lättsam stämning!

Afterworkkonceptet

Sugen på att umgås med era jobbarkompisar eller ett kamratgäng efter jobbet och koppla av lite? Varför inte köra lite mat varvat med musiktävlingar? Vi skapar tillsammans platsen där vi ska vara och val av tävlingar. En go avrundning på veckan! OBS! Minst 20 pers