DJ Janis populära musikevents


Att förgylla festen med en musiktävling eller annat musikevent är många som vill. Nedan kan du läsa om de populära musikevents och tävlingar som jag har att erbjuda.

Musikbingo

Lagen gör en bingobricka med hjälp av ett antal artister el grupper på ett papper som jag valt ut. Därefter tävlar man med de andra grupperna om att få en full bricka. För varje rätt man har, ska gruppen resa sig upp och sjunga med.

    

Körslaget

Använder jag som uppvärmare till dansen. Väldigt populärt inslag som blivit uppskattat.

Sista minuten (gissa grupp eller artist)

Man tävlar i lag á fyra pers. Man ska gissa så många artister el grupper på tid ( 90sek ). Man står två och två mot varandra. Den ena gruppen ger ledtrådar och den andra gissar svaret. Vid varje rätt svar byter man plats.

Rulltävlingen

Lagen får en textrad uppläst för sig. När man känner igen texten reser man sig upp och sjunger refrängen. Sedan får man möjlighet till extra poäng genom en följdfråga.

Vilken låt är det?

Ett lag går fram och läser el. sjunger en låttext, utan musik i bakgrunden. De andra lagen ska gissa namnet på låten och artisten

Introtävlingen

Man tävlar i lag. Jag spelar inledningen på en låt, ca 5-10 sek. Gruppen gissar låt och ska svara på en följdfråga. Ca 10-tal låtar.

Musikquiz

Gammal hederlig musikquiz

Bildrebus

Man gissar bildrebusar som har anknytning till olika musiktitlar.

URVAL FRÅN OVAN INGÅR I TREKAMPEN, vill man köra femkamp kan man komplettera med 2 st ifrån utbudet nedan.

Pusseltävling

Man tävlar i lag o lägger tre olika pussel på tid . När sista pusslet är lagt så får laget en tid. Varje pussel är ca 1x 1,5 m och är utskuret på plywood.

Pilkastning

Varje lagmedlem får två-tre kast . Sen lägger man ihop resultaten. Kasten sker med en hockeyhandske som sitter på vänsterhand om man är högerhänt o tvärtom.

Har också ett par roliga inslag under dansen som man kan använda. Intresserad? Prata med mig!